Cik īsti 52% kakao šokolādē ir kakao un cik cukura?

«Apollo»

Cik īsti 52% kakao šokolādē ir kakao un cik cukura?

Twitter@@ibrante

Neliela, bet pamācoša un realitāti atklājoša diskusija izvērtusies tviterī, kur kāds vērīgs kārumnieks, pētot, cik tad īsti šokolādē ir tā labuma un cik tīrā salduma, gribēdams to nevar saprast. Tad nu nāk talkā ražotājs un mēģina paskaidrot, kāpēc sastāvdaļu atšifrējuma pirmajā vietā tomēr ir cukurs.

33 komentāri:

ēēē
30 2
ēēē Parādīt diskusiju
Un cik augu tauku un transtauku ?
Atbildēt Ziņot!
Anonīms
66 12
Anonīms
Laima vairs nav un nekad nebūs tā Laima ko ēdām bērnibā.
Tagad Laima ir zviedru suūdi, no kuras palicis tik nosaukums....
Atbildēt Ziņot!
Anonīms
17 1
Anonīms » L n Parādīt diskusiju
lai nenomirtu, fiksām pa virsu jāuzēd saldējums, kurā atrodas 1% piena sadalīšanās produktu.
Atbildēt Ziņot!
Anonīms
22 2
Anonīms » ēēē Parādīt diskusiju
mazliet zem 99%. Baltās laboratorijas peles pēc 24 sekundēm izlaižot garu.
Atbildēt Ziņot!
L n
18 4
L n Parādīt diskusiju
Lasiet uzmanīgi, jo šokolādē ir nāves deva - palmu ella, ko uzdod par taukskābēm un kas kūst pie 40 grādiem, tobiš dziļi slimam esot, citādi nosprosto asinsvadus un mirsti!
Atbildēt Ziņot!

Only registered foreign users can post.

Citi kanāla «Ekonomika» raksti: