Šokolādes un auzu pārslu cepumi

«Apollo»

Šokolādes un auzu pārslu cepumi

Foto: valeehill, CC BY-ND 2.0

Nepieciešams:

  • 100 grami sviesta
  • 400 grami smalkā cukura
  • 100 ml piena
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 100 grami krēmīga zemesriekstu sviesta
  • 2 tējkarotes vaniļas
  • 600 grami ātri vārāmās auzu pārslas

Pagatavošana:

Sviestu, cukuru, pienu un kakao pulveri liek kastrolītī un vāra apmēram vienu minūti.

Iemaisa zemesriekstu sviestu, vaniļu un auzu pārslas.

Vēlamajā formā kārto uz cepamā papīra. Ļauj atdzist 10-15 minūtes.

15 komentāri:

Maate
8 1
Maate
Man cepums asociējas ar kaut ko kraukšķīgu, bet šeit noteikti sanāks "mīkstie cepumi".
Bet tās ātri vārāmās auzu pārslas... Es viņas nekur neizmantoju! Pat brokastu putru vāru no īstajām, pilngraudu pārslām. Auzu cepumos un saldajos ēdienos, es vienmēr tās iepriekš apgrauzdēju, krēmiem un pārbēršanai pat apgrauzdēju ar cukuru vai medu. Ja es gatavotu ŠO (bet es to negatavošu), es liktu apgrauzdētas ĪSTĀS auzu pārslas!!!
Atbildēt Ziņot!
Anonīms
7 2
Anonīms » aizņemts Parādīt diskusiju
Laba doma! Man ar' tāda ideja ir nākusi prātā, bet uzvar bērnībā ieaudzinātais - ar ēdienu neķērnājas, tā ir dārga (ne tikai naudas izteiksmē) manta, pret ko jāatiecas ar cieņu. Tāpēc šitās jēlās pļekas lai paliek, kur ir. Es labāk izcepšu auzu pārslu cepumus pēc klasiskām receptēm, ja nu tiešām sakārosies.
Atbildēt Ziņot!
aizņemts
7 2
aizņemts Parādīt diskusiju
Man nav laika, es varu atļauties tikai lasīt un spiest plus/mīnus, bet es pasviežu lielisku ideju blogotājiem: saņemieties un sāciet izmēģināt šīs (ieteicams- visapšaubāmākās) apolonorārija receptes. Tā reāli, ar pagatavošanas gaitu, foto utt. Un, galvenais, rezultāta foto!!! Jā, tas (izevielas) maksās dārgi (šitā recepte vien - nabaga auzu pārslas nobāl pārējo sastāvdaļu priekšā), bet rezultāts reizēm varētu pārspēt komedī klab..
Atbildēt Ziņot!
Lepojos būt homofobs
11 7
Lepojos būt homofobs
Vai receptes autors zina, kas ir CEPumi?
Šīs ir sviesta un zemesriekstu tauku šokolādes krēma pikas ar auzu pārslām.
Pie tam.. vai piena nebūs par daudz? Sviests un zemesriekstu tauki atjaukti ar trešo daļu piena... ka tikai nesanāk tāda pļura, kas pat vislielākajam saldummīlim atsit apetīti, pēc izskata atgādinot kaut ko caurejai līdzīgu?
Atbildēt Ziņot!
sieviete
4 2
sieviete Parādīt diskusiju
cepumus cepu reti un tad tikai žagariņus un riekstiņus..
šo (man liekas) pat mēģināt nav vērts
Atbildēt Ziņot!

Only registered foreign users can post.

Vēl par tēmu

Citi kanāla «Receptes» raksti: