Turku zirņu salāti ar tomātiem, gurķi un fetas sieru

«Apollo»

Turku zirņu salāti ar tomātiem, gurķi un fetas sieru

Foto: jules:stonesoup, CC BY-SA 2.0

Nepieciešams:

  • 400 grami konservētu turku zirņu
  • 200 grami rukolas
  • 1 liels gurķis
  • 6 nelieli tomāti
  • 60 grami fetas siera
  • 60 ml svaiga citrona sulas
  • 60 ml olīveļļas
  • 1 tējkarote Dižonas sinepju
  • 1/2 tējkarotes medus
  • 50 grami diļļu
  • sāls, pipari

Pagatavošana:

Nolej turku zirņu šķidrumu un kopā ar rukolu ber tos lielā bļodā. 

Sagriež nomizotu gurķi, tomātus un fetas sieru mazākos gabaliņos. Ber klāt turku zirņiem.

Vidēji lielā bļodā gatavo mērci. Sajauc kopā citrona sulu, olīveļļu, sinepes, medu un sagrieztas dilles. Pārkaisa pāri sāli un piparus. 

Mērci lej klāt salātiem un kārtīgi samaisa.

11 komentāri:

Latvijas produktus
8 5
Latvijas produktus Parādīt diskusiju
MISKASTĒ. Latvijā piena cenu kapums veikalos ,kad par Valmieras kefīru parasa 1.eiro 25 centus litra ir pilnīgi sagrāvusi razošanu, Karuma sieriņš 30 centi, tirgo 180 gramu sviesta par 2.eiro 57 ,kas jau veikalā pūst Ražosanas apjomi kritusies par 75 % Rīgas Piena kombinatā alga minimalā par 240 darba stundām mēnesī kantoris pilns ar parazītiem ,kas saņem Tūkstosus neko nedarot, bet drīz metīs āra ,jo veikalos produkti dargi-ust ,jo pirktspeja zema, kapec pirkt vecu pienu par 1,25 ,ja Lietuva Lidll piens maksā 45 centus litra.GAIDIET ŖIGĀ vēl 400 jaunu BEZDARBNIEKU.
Atbildēt Ziņot!
jā,jā
5 3
jā,jā Parādīt diskusiju
Rukola kā pieneņu lapas , ne visiem iet pie dūšas ...
Atbildēt Ziņot!
Maate
5 5
Maate Parādīt diskusiju
Ļoti sātīgi un labi salātiņi, ideālas "vieglās" vakariņas!
Bet vai tiešām tikai 60 gr. fetas siera??? 200 gr. rukola - tas ir daudz! 6 nelieli (bet ne ķirštomāti) tomāti, liels gurķis, plus zirņi, viss kopā sanāks milzīga bļoda!
Es sieru noteikti liktu vairāk!!!
Atbildēt Ziņot!
Anonīms
3 2
Anonīms » Lepojos būt homofobs Parādīt diskusiju
D. Irsā sev iesmērē mārrutkus, fantazētājs hrenovs
Atbildēt Ziņot!
999
2 1
999
Ru kola ir kvass.
Atbildēt Ziņot!

Only registered foreign users can post.

Vēl par tēmu

Citi kanāla «Receptes» raksti: